Rabu, 13 Oktober 2010

Alahan dan morning sickness

Alhamdulilah aku belom mengalami apa-apa lagi morning sickness. Tapi si Hubby lak yang rasa mual-mual. Hehehehhee... Tapi aku takde langsung selera nak makan ikan. Semua ikan nampak tak sedap. Dulu kalo ikan patin masak asam pedas, bukan main sedap lagi... Sekarang ni tengok aje... Takde loya ke... Tapi takde rasa nak makan. Kira ikan merupakan alahan bagi diriku... Hehehehe....

Sekarang ni sekecilku (Aqil) juga sudah taknak dipanggil adik. Dia sendiri request panggil abang. Memula aku cadang nak panggil Angah tapi seboleh-boleh dia taknak.... Nak abang jugak. Layankan aje, asalkan dia mengaku dia abang... Pregnancy sebelum ni (awal tahun 2010) dia tak mengaku yang dia tu abang. Then bulan Februari kandungan aku bleeding, dan aku kena D&C... Agaknya memang anak aku tahu yang adik dia yang itu x menjadi. Tapi, InsyaAllah kali ni mungkin rezeki kami kali ini.

4 ulasan:

admie berkata...

tahniah zai..berjaya jugak lepas makan chlomide aritu ye...alhamdulillah..:)

Zaidah berkata...

tq ada.... lepas 2 cycle baru lekat... dan lebih rezekinya bila ada 2 dalam worm. Seronok sangat!!!

Lin Elier berkata...

cngratsss! bestnyer twin... kalo aku, x leh kot... nak bwk sorang pon susah

Zaidah berkata...

Aku pun x tahu lagi mcmana linda.. Ni siap bleeding lagi... Tapi doa2kan aku yer sentiasa sihat dan selamat melahirkan baby yang cukup bulan..