Khamis, 4 November 2010

Perutku selepas mengandung 9 minggu

Ni gambar perut aku bukan secara close-up. Perut aku akan nampak besar bila petang hingga ke malam. Tapi bila pagi x le beso sangat...
Ni merupakan close-up, beso kan? Macam dah 4 bulan. Aku pun kompius sangat. Bila pi check kat klinik ibu mengandung hari tu, nurse cakap x rasa lagi. Tapi perut aku besar. Sebab kalo dalam keadaan normal perut aku leper gile bila baring. Tapi bila mengandung perut aku x flat, ada perut.. Tapi nurse kata x rasa... risau gak hati ni...

1 ulasan:

admie berkata...

rilek la zai...kami ni preggy umur 2 bulan pun dah nampak perut...umur 6 bulan dah macam 8 bulan dah besarnye...yang tau tu sebab satu opis ni ada kawan preggy same umur kandungan..so..selalu compare perut ngan dia..hahahhaa..rilek2 je la ye..yang penting baby sihat...:D