Isnin, 7 Mac 2011

Twin A (26weeks + 3 Days) 4D scan



Ni video 4D scan Twin A. Memang nampak clear muka dia.
Video twin B akan di upload kemudian... Tungguuuuu......

2 ulasan:

Pinky berkata...

akak, saya berminat sangat dengan cerita akak...i pun teringin nak ada twins...i baru je kehilangan my baby at 7 weeks....akak makan clomid untuk apa? dulu akak dapat negatif test kan, lepas tu dapat positif ke?

greenmummy berkata...

salam...
tengah search pasal kembar dan kebetulan saya jumpa blog akak ni.. i follow yea..dan memandangkan sya pun tengah preggy twin almost 14 weeks... so harap dapat berkongsi cerita...